Cart 0

 Ape 50 pizza on the go

IMG_2095.JPG

APE 50 Pizza on the go

Vi har i samarbejde med en Italiensk pizza specialist udviklet denne “mobile pizzaovn” som tillader at bage eller opvarme op til 4 pizza’er ad gangen i en ægte traditionel italiensk stenovn, som er opvarmet med en kraftig gasflamme

Bilen er desuden udstyret med køleskuffe og de fornødne redskaber, som kræves for at tilberede lækre pizza’er on the go.

STANDARDUDSTYR:

  • Ægte Italiensk stenovn

  • Gas tilslutning

  • Køleskuffe

  • Serveringsborde

  • Bordplade i rengøringsvenligt rustfrit stål


Diverse Ekstraudstyr:


Vidste du?

Alle vores salgsvogne bliver designet og konstrueret in-house. Vores dygtige design- og konstruktør team tager alle hensyn til specielle ønsker som måtte foreligge og fører løbende dialog med kunden, for at sikre at det færdige resultat lever 110% op til forventningerne.


Udstyr:

Vi benytter altid professionelt udstyr i vores salgsvogne, uanset om der er tale om kaffemaskine, pølse rister, køleanlæg, juice presser m.m.


FRACINO kaffeudstyr:

Til vores kaffe vogne bruger vi altid udstyr fra Fracino, som producerer nogle af branchens fineste espressomaskiner og kaffekværne. Vi importerer Fracino produktsortimentet til Danmark og kan selvfølgelig også hjælpe dig med kaffeudstyr til din kaffebar/Café.