Cart 0

Fracino Kaffeudstyr

Til den kræsne barista

Fracino-3.jpg

Fracino Kaffeudstyr:

Vi importerer og sælger kaffemaskiner, kaffekværne og øvrigt kaffeudstyr fra Engelske Fracino.

Med nogle af markedets bedste maskiner, sikrer vi at alle vores kaffeløsninger ikke alene er driftsikre, men også en stabil indtægtskilde for din kaffebar.

Kaffe/espressomaskinerne fra Fracino findes i mange varianter som er både halv- og fuldautomatiske, samt de traditionelle proffessionelle barista maskiner.

Fracino leverer iøvrigt også nogle rigtigt stærke kaffekværne, som både kan leveres med mekanisk dosering og som elektronisk styret “on-demand” kværne.

Vi udstyrer alle vores kaffeløsninger med Fracino udstyr, som vi har testet og kontrolleret, så vi altid ved at det færdige resultat virker.

Bestsellers:

con1elpg.jpg

CON1E LPG / Electronic

Kører på gas & 12v batteri eller 220V net-strøm

Fire for-programmerede kaffemål

Grupper > 1

con2elpg.jpg

CON2E LPG / Electronic

Kører på gas & 12v batteri eller 220V net-strøm

Fire for-programmerede kaffemål

Grupper > 2

modelbts.jpg

Model B / T/ S

Fremstillet i poleret rustfrit stål, med justerbare kværn-blade og portions størrelse. Kaffen doseres til filter holderen med et lille “klik-greb”. Modellerne B og T er manuelt kontrolleret, hvor model S har en automatisk niveau afbryder tilsluttet kværnen.

luxo.jpg

Luxo / Luxomatic Støjsvage kværne

Luxo og Luxomatic kværnene er perfekt tilpasset til mere intime lokaliteter. udstyret med den mest sofistikerede støjdæmpnings teknologi, kværner disse elegante maskiner med kun 55 decibels, hvilket giver en rolig og dæmpet atmosfære.
Luxo modellen er udstyret med mekanisk dispenser.
Luxomatic modellen har touch screen selection til enkelt og dobbelt espresso indstilling og kværner on demand.

dsu.jpg

Vandfiltre

Tilgængelige i 5 liter (1 gruppe), 10 liter (2 grupper) og 18 liter (tre/fire grupper)Vidste du?

Alle vores salgsvogne bliver designet og konstrueret in-house. Vores dygtige design- og konstruktør team tager alle hensyn til specielle ønsker som måtte foreligge og fører løbende dialog med kunden, for at sikre at det færdige resultat lever 110% op til forventningerne.


Udstyr:

Vi benytter altid professionelt udstyr i vores salgsvogne, uanset om der er tale om kaffemaskine, pølse rister, køleanlæg, juice presser m.m.


FRACINO kaffeudstyr:

Til vores kaffe vogne bruger vi altid udstyr fra Fracino, som producerer nogle af branchens fineste espressomaskiner og kaffekværne. Vi importerer Fracino produktsortimentet til Danmark og kan selvfølgelig også hjælpe dig med kaffeudstyr til din kaffebar/Café.