Cart 0
 
 
The street concept logo.png
 

Lyst til at trille ud i verden på din helt egen måde…


Så kan du nu udfordre status quo og skabe din egen forretning, hvor du selv bestemmer konceptet, produktet, distributionen og åbningstiden.

Du undgår dyr husleje og opnår i stedet en enorm fleksibilitet.

Vi kalder det Rationel Mobilitet og ”frihed til at være – frihed til at gøre, hvad du vil!”

Og vi kunne tilføje – hvor du vil. For med The Street Concept kan du fuldkommen designe din specialforretning på hjul, så den passer til – hvor og med hvad du ønsker at gøre forretning.

Vores filosofi er ”More With Less” med fuld fokus på individuelt design, funktionalitet, frihed og ejerglæde.


Dino Lounge – den elegante, el-drevne og selvkørende in-door lounge, som stille og roligt ruller rundt i lufthavnens terminalområde for at udfylde de rejsendes ventetid med en rigtig god og velskænket kop kaffe. Eller i messeområdet, i kontormiljøet og i koncertpausen, hvor det altid gør godt med en forfriskning. You name it!

Det klassiske Street Concept - drevet frem af den charmerende lille 3-hjulede APE 50 eller APE 200 bil, der har begejstret med sit design siden 1947. En charmerende lille fætter, som kalder på smilet overalt den mødes med rettidige kaffe, food, is og øl-forfriskninger, eller som lille værkstedsvogn for handymen, lille reklamevogn osv. Eller som APE Callessino 200, der er designet til professionelt brug i turist områder, til private events, promotions, markedsføring osv.

Det futuristiske Street & Fleet Concept - EL-drevet af 3 – 4 hjulede varianter fra MGB, Reiju, IVE-atp eller med den teknologisk innovative MP3 fra Piaggio.


• A-postel – det traditionelle service koncept og den effektive salgsvogn, drevet frem af Apostlenes heste. Dvs. dig selv. Enten til fods eller med pedaler. Og måtte du ønske dette, så gi’r vi lidt hjælp på cykelstien med en effektiv el-motor som monteres på din A-postEL.


• Og selvfølgelig har vi alt du skal bruge af relevant tilbehør til dit Street og Fleet Concept. Vi kalder det”Special Outfit”.

• Vi hjælper dig hele vejen igennem – fra design, konceptudvikling og indretning til færdiggørelse med det rette tilbehør.

• Og Service har vi naturligvis sikret tæt på dig. xx antal værksteder rundt i Danmark sørger for, du altid er velkørende, når du triller ud i landet for at sælge varer, udøve din service eller promotion.

• Fornøjer det dig at ”nørde” med dit Street Concept, så hjælper vi dig med et stort Quality Parts program med alt fra batterier, sliddele, styling, tilbehør og pleje.

 

THE STREET CONCEPT – SINGLE POINT OF DESIGN & SALE, faciliteres af:

TMP CUSTOM – THE LEADING PATHFINDER

street-concept-baggrund.jpg